Русия ще отговори сурово, ако украинските власти продължат да организират

...
Русия ще отговори сурово, ако украинските власти продължат да организират
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: Путин заплаши Украйна с твърд отговор, ако атаките продължат

Русия ще отговори сурово, в случай че украинските управляващи продължат да провеждат терористични офанзиви, сподели Владимир Путин на съвещание на Съвета за сигурност, предава РИА.
„ Данните от съдебномедицинските и други експертизи, както и оперативната информация демонстрират, че детонацията на 8 октомври е терористичен акт. Терористична офанзива, ориентирана към заличаване на гражданската сериозна инфраструктура на Русия. Очевидно е също, че поръчителите, уредниците и причинителите на терористичната офанзива са украинските специфични служби “, сподели Путин.

Освен това съветският водач упрекна Украйна в актове на нуклеарен тероризъм - обстрел над АЕЦ Запорожие и опити за бойкот на АЕЦ Курск. „ Специалните служби на Украйна също направиха три терористични офанзиви против Курската АЕЦ на Русия, като неведнъж подкопаваха високоволтовите линии на електроцентралата. В резултат на третата такава офанзива бяха развалени три такива линии едновременно. взетите ограничения, повредата е отстранена в най-кратък период, никакви съществени последици няма “, сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР