Русия ще отговори на терористичната атака на Украйна под формата

...
Русия ще отговори на терористичната атака на Украйна под формата
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Москва ще отговори на украинската атака срещу Кремъл, когато сметне за необходимо

Русия ще отговори на терористичната офанзива на Украйна под формата на набези с дронове против Кремъл, когато сметне за належащо, съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

" Как биха се почувствали американците, в случай че някой дрон удари Белия дом, Капитолия или Пентагона? Отговорът за всеки политик или даже за елементарния човек е явен: наказването би било сурово и неизбежно. Русия ще отговори на наглата и арогантна терористична офанзива. Тя ще отговори, когато сметне за належащо. Ще реагира в сходство с оценката на опасността, която Киев съставлява за управлението на нашата страна ", сподели Антонов.

Той акцентира, че изказванията на формалните лица във Вашингтон по отношение на обстановката са " поразително цинични и неуместни ". 

„ Тук не можаха да признаят очевидното – терористичен акт, плануван от режима на Зеленски и опит за ликвидиране на президента на Руската федерация. Освен това времето не е определено инцидентно - в навечерието на Деня на успеха, парадът на 9 май, на който е планувано наличието и на задгранични посетители. Богохулни и лъжливи бяха тезите, че този терористичен акт е сякаш „ акция под подправен байрак “. Тоест Русия сама е провела провокация против сърцето на нашата държавност?! “, означи Антонов.

По думите му, в Москва са се надявали, че администрацията на Вашингтон " ще има силата и достолепието да осъди този терористичен акт ". „ Светът помни по какъв начин през 2001 година съветският президент пръв протегна ръка на американския народ, който тогава беше подложен на терористична офанзива. Всичко е забравено. Днес Съединените щати прикриват киевските нарушители. А думите на високопоставени чиновници, че Киев може да избира по какъв начин да се пази, са образец за двойни стандарти, политика за поощряване на режима на Зеленски да нападна Руската федерация. Думите на бюрократите за сякаш въздържане на нацисткия режим в Киев от удари против цели отвън неговите граници са подправен фарс “, сподели Антонов.

Според съветския дипломат в Съединени американски щати „ зверствата на режима на Зеленски и снизхождението към него от страна на обединявания Запад “ единствено демонстрират, че съперниците на Русия „ нямат предпочитание да търсят мир, да избавят хиляди животи на елементарни украинци “. „ Разбира се, ние ще вземем поради това събитие при построяването на нашата линия за осъществяване на задачите и дилемите на специфичната военна интервенция “, предизвести посланикът.

Инфо: ТАСС

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР