Русия разбира колко сериозни са новите заплахи в света, зад

...
Русия разбира колко сериозни са новите заплахи в света, зад
Коментари Харесай

Путин: Правят се опити да се отрече подвига на СССР във Втората световна война

Русия схваща какъв брой съществени са новите закани в света , зад които прозират старите черти на непоносимост и искания за изключителност, и е подготвена за разговор по въпросите на сигурността.
 Путин БГНЕС
Това съобщи съветският президент Владимир Путин на парада на Червения площад в Москва по случай 73-ата годишнина от успеха над нацистка Германия, съобщи ТАСС.

" Ние помним нещастията на двете международни войни, уроците на историята и те не ни разрешават да ослепеем. Зад новите закани прозират все същите уродливи черти - егоизмът и нетърпимостта, нападателният шовинизъм и претенциите за изключителност . Ние разбираме какъв брой съществени са тези закани ", сподели Путин.

Той уточни, че е значимо всички страни, цялото човечество да осъзнае, че мирът е доста нежен и неговата непоклатимост укрепва общият ни блян да се чуваме, да си доверяваме и да се почитаме ", съобщи съветският водач.
 Путин БГНЕС
Той сподели също, че точно Съветският съюз е предопределил изхода от Втората международна война, само че през днешния ден се вършат опити да се отхвърли този героизъм . Ние няма да позволим това, съобщи Путин.

В парада на Червения площад тази година ще вземат участие повече от 13 хиляди души .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР