Русия приема решението на Туитър да забрани реклами от всички

...
Русия приема решението на Туитър да забрани реклами от всички
Коментари Харесай

Москва ще реагира на решението на Туитър да забрани реклами на руска телевизия и информационна агенция

Русия приема решението на Туитър да забрани реклами от всички сметки на телевизия "Ръша тудей " и осведомителната организация "Спутник " като нападателна стъпка, подхваната под натиска на специфичните служби на Съединени американски щати и ще вземе ответни ограничения.

Това съобщи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от ТАСС. "Приемаме това като следващата нападателна стъпка, целяща блокиране на активността на съветската телевизия "Ръша тудей ", която е резултат от напън от представители на американския истаблишмънт и специфични служби. Естествено, ще последват ответни ограничения ", съобщи Захарова.

По думите й възпрепятстването на работата на съветски медии, в това число "чрез арсенала на специфичните служби, свидетелства за жестоко нарушаване от страна на Съединени американски щати както на интернационалните, по този начин и на вътрешните закони, които подсигуряват свободата на словото ". "Присъединяването на частни корпорации към тази акция е удостоверение за невиждана офанзива на американските силови структури над медиите ", добави Захарова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР