Русия предупреди в сряда, че налагането на персонални санкции срещу

...
Русия предупреди в сряда, че налагането на персонални санкции срещу
Коментари Харесай

Песков: Заплахите на САЩ с "разрушителни" санкции няма да навредят лично на Путин



Русия предизвести в сряда, че налагането на лични наказания против президента Владимир Путин няма да му навреди, само че това ще бъде " политически разрушително ", оповестява Ройтерс.

Във вторник президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, възможното налагане на лични наказания против Путин, въпреки и рядка стъпка, може да се преглеждат като част от координиран блян на Съединените щати и техните съдружници да убедят Москва, че всяка нова експанзия против Украйна ще докара до бързи и големи разноски.

В отговор на това представителят на Кремъл Дмитрий Песков сподели, че американските конгресмени и сенатори, обсъждащи персонални наказания против висшите водачи на Русия, не са знаели обстоятелството, че на тях им е неразрешено от закона да имат активи, имущество и банкови сметки в чужбина.
Индивидуалните наказания против Путин " не биха били мъчителни, само че биха били политически разрушителни ", уточни Песков, който по-рано съобщи, че сходни наказания биха представлявали спиране на дипломатическите връзки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР