Русия предлага на украинските военни, които се бият в Мариупол,

...
Русия предлага на украинските военни, които се бият в Мариупол,
Коментари Харесай

Бруно Бекман специално от Киев за БНТ: Тази нощ отново няколко пъти ни събудиха сирени за въздушна атака

Русия предлага на украинските военни, които се бият в Мариупол, да се предадат, като подсигурява живота им. Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че елиминирането на украински военни в азовското пристанище ще значи завършек на договарянията с Москва.

Специално за Българска национална телевизия - последни вести от украинската столица от белгийския публицист Бруно Бекман.

" Тази нощ още веднъж няколко пъти ни разсъниха сирени за въздушна офанзива. Сутринта беше обявено за детонации в региона на военни обекти. И тази нощ не беше по никакъв начин спокойна, само че новините през днешния ден са най-вече в Мариупол, където малцината украински военни, останали да пазят завода за стомана, са изправени пред съвсем сигурна гибел. След няколко часа изтича ултиматумът, подложен от страна на Русия. Украинският президент Зеленски съобщи, че в случай че на украинската войска не бъде обезпечено безвредно прекосяване, договарянията за мир ще бъдат невъзможни. Но имаме и малко положителни вести - както можете да видите - в Киев вали сняг. Хората тук и в цяла Украйна обожават това време, тъй като това значи и че полетите са невъзможни, а съветските танкове и артилерия могат да се придвижват само по пътищата. Бруно Бекман за Българска национална телевизия от Киев в 53-ия ден от началото на съветската инвазия ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР