Русия показва безсилие да нанася поражения върху военни обекти и

...
Русия показва безсилие да нанася поражения върху военни обекти и
Коментари Харесай

Илия Налбантов: Като осъществява терор над цивилното население, Русия показва безсилие

" Русия демонстрира изтощение да нанася провали върху военни обекти и реализира гнет над цивилното население . Опитва се да пречупи волята за опозиция на украинския народ, само че това има противоположен резултат - изкопава се все по-голяма бездна сред украинците и руснаците ". 

Това сподели пред БНР военният специалист Илия Налбантов, ръководител на асоциация " Джордж Маршал – България ", шеф на кабинета на няколко министри на защитата. И добави, че  договарянията са по-скоро, с цел да се даде време на съветските въоръжени сили да се прегрупират

" Кога ще спре войната може да каже единствено Кремъл. Трябва да спре огънят и тогава на масата на договарянията да стартират да се вземат решение дилемите. Другото е реплика ". 

В предаването " Нещо повече "  Налбантов акцентира, че Русия е безсилна да прави каквото и да е в рамките страните членки на НАТО , с изключение на да насочва закани и да прави описи с врагове. 

" Въпросът е по какъв начин страните членки на НАТО ще преосмислим сходен вид държание на самозабравили си диктатори. Опасност от такива диктатори ще имаме и в бъдеще време . Устойчивостта на страните членки, запазването на единството на съюза е основа. За да имаш единение в съюза, би трябвало да имаш единение в разбирането за потреблението на военна мощ ". 

Експертът акцентира, че " агресорът се стопира единствено със сили и по тази причина България би трябвало да даде на Украйна всяко руско въоръжение, с което разполага ". 

Интервюто с Илия Налбантов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР