Русия определено ще покаже на света чуждестранните генерали, които се

...
Русия определено ще покаже на света чуждестранните генерали, които се
Коментари Харесай

Литовкин: Генералите на НАТО от Азовстал ги очаква показателен процес в Москва

Русия несъмнено ще покаже на света задграничните генерали, които се пробваха да „ поседят “ в катакомбите под Азовстал, сигурен е военният специалист Виктор Литовкин.

Чуждестранните военни и инструктори от НАТО, които се предадоха дружно с националистите в Мариупол, ги чака съветски арбитражен съд, сподели анализаторът в изявление за „ Царград “. По-рано се появиха известия, че американски военачалник, полковник от английската войска и четирима инструктори на Северноатлантическия алианс са излезли от тунелите под Азовстал.

Кремъл не показва непознатите офицери на света, до момента в който не приключат следствените дейности с тях. Може с убеденост да се допусна, че генералите от НАТО са подготвени да свидетелстват и това ще помогне да се събере безупречна доказателствена база за закононарушенията против цивилното население в Донбас.

„ Когато демонстрираме тези хора пред целия свят, това ще бъде доказателство, че ние в Украйна сме във война с целия западен свят “, сподели Литовкин.

След привършване на следствието ще стартира демонстративен развой, на който ще се потвърждава виновността на задграничните военни. Това ясно ще покаже на всички същинските геополитически цели на Запада.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР