Русия обяви за официално замразен диалога за стратегическата стабилност със

...
Русия обяви за официално замразен диалога за стратегическата стабилност със
Коментари Харесай

Русия обяви диалога със САЩ за замразен и показа Искандер в действие

Русия разгласи за " публично замразен " разговора за стратегическата непоклатимост със Съединени американски щати.

Агенция ТАСС цитира думите на Владимир Ермаков, шеф на Департамента за неразпространение и надзор на въоръженията към съветското външно министерство, че всички дейности на Вашингтон са ориентирани в диаметрално противоположна посока.

" В момента няма вероятности за руско-американския разговор за стратегическа непоклатимост, разговорът е публично " замразен "  от страна на Вашингтон. "

Възобновяването му би бил възможно след приключването на съветската специфична интервенция в Украйна, декларира още представителят на съветското външно министерство.

" Разговор всъщност за вероятностите за обновяване на пълноценния руско-американски преговорен развой по стратегическия дневен ред явно ще бъде възможен само откакто бъдат изпълнени всички задания, сложени в границите на специфичната военна интервенция в Украйна ", сподели Ермаков.

Освен това Ермаков декларира, че Русия ще предложения редица американски чиновници, в това число заместник-държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд, на съвещание на парламентарната комисия, която бе образувана да проверява американските биолаборатории в Украйна. Владимир Ермаков. Комисията бе образувана с резолюция на Държавната дума и Съветът на министрите. Намеренията за " поканата " към този момент са на стадий подготовка. От думите на Ермаков излиза наяве, че обмисляният формат на поканата е Нюланд да бъде призована като очевидец.

Комисията се състои от 14 депутати и 14 сенатори и се ръководи от заместник-председателя на Държавната дума Ирина Яровая и заместник-председателя на Съвета на федерацията Константин Косачев.

Говорителят на съветското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков два пъти афишира, че са открити доказателства за финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати военно-биологична стратегия, която се извършва в Украйна.

Едновременно с изявлението на Ермаков за ТАСС организацията популяризира информация и видео, оповестено от Министерството на защитата на Руската федерация, за работата на комплекса " Искандер ". Видеото демонстрира разполагане на системата " Искандер " посред засято поле с ранни култури, разрастване на установката и задаване на параметрите на удара.

Според информацията на съветската организация военният екипаж е нанесъл удар по управителен пункт на украинските въоръжени сили, след което е осъществена промяна на позицията за пукотевица, с цел да се изпълнят идващите задания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР