Русия обяви днес , за които има забрана да влизат

...
Русия обяви днес , за които има забрана да влизат
Коментари Харесай

Русия забрани на 963 американци да влизат в страната

Русия разгласи през днешния ден, за които има възбрана да влизат в страната. Забраната, е алегорична, само че е знак за влошаващите се връзки сред двете страни, разясняват международните организации.

Списъкът е с много необятен обсег - в него са освен президентът Джо Байдън и вицето му Камала Харис дружно със свои близки, Хилъри Клинтън, висши представители на администрацията, политици и от републиканската партия, и от демократите, съдии, само че и предприемачи, професори, холивудски звезди, публицисти и минимум двама равини.

Вътре да вземем за пример са Марк Зукърбърг, шефът на " Линкедин " Райън Рослански, президентът на " Майкрософт " Брад Смит, известният историк от Йейл Тимъти Снайдър, Джордж Сорос - създателят на " Отворено общество ", Джефри Катценберг - кинопродуцент и началник на " Дриймуъркс Анимейшън ", президентът на " Дженеръл Дайнамикс " Фийби Новакович, Робърт Райнър и Дейвид Фрум, които са измежду основателите на уеб страницата investigaterussia.com).

Забраната не е подминала и редица публицисти от " Ню Йорк Таймс ", Си Ен Ен, " Ню Йоркър ", редакторът на " Белингкат " Арик Толер и така нататък

Някои от включените имена в листата са посочени просто с поста си, без пояснения с какво са ядосали Москва - в него да вземем за пример е шефът на американската антидопингова организация Тревис Тайгарт. Други - като артистът Морган Фрийман, са с посочено съображение. Морган Фрийман записал през септември 2017 година видеообръщение, в което упреква Русия в скрит план против Съединени американски щати и приканва към битка с Русия.

В настрана известие външното министерство на Русия разгласи и със възбрана да влизат в страната. Сред тях са брачната половинка на премиера Джъстин Трюдо - Софи, военни, предприемачи и прочие

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР