Русия никога няма да признае Голанските възвишения за Израел. Това

...
Русия никога няма да признае Голанските възвишения за Израел. Това
Коментари Харесай

Русия не признава Голанските възвишения като част от Израел

Русия в никакъв случай няма да признае Голанските възвишения за Израел. Това е декларирал пред РИА Новости Олег Морозов, член на интернационалната комисия на Съвета на Федерацията, представен от Агенция Фокус.

``
реклама

Американският президент Доналд Тръмп прикани за признание на противоречивите територии в интерес на Израел. Той означи също, че „ Тръмп е интензивно нервира международната общественост и арабския свят “. Целите са три. „ Първата е да обвързване на Израел още по-близо, който би трябвало да види в Съединени американски щати освен основния, само че и всъщност единствения съдружник в тази област “, сподели Морозов. Втората цел е да се раздели арабският свят. Някой ще се огъне и ще мълчи. Това ще отслаби арабското единение по този въпрос, добави той. „ Третата е удар за Сирия и партньорството й с Русия “, заключава политикът.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР