Стопкадри бТВВодещият на Преди обед“ Петър Дочев бе гост на

...
Стопкадри бТВВодещият на Преди обед“ Петър Дочев бе гост на
Коментари Харесай

Този мъж преследваше Натали Трифонова и тя се предаде: Цялата съм твоя

Стопкадри бТВ

Водещият на „ Преди обед “ Петър Дочев бе посетител на Натали Трифонова в нейното предаване COOLt и при започване на диалога им призна, че е отпразнувал рождения си ден самичък в Париж.



По-интересното обаче се случи малко по-късно, когато водещата извади загадъчен плик, за който изясни, че е нейния подарък към рожденика.



Самата Натали помоли артиста да прочете посланието вътре и да изясни предисторията за него.  

Без да се колебае, Петър първо сподели написаното, а след това със удовлетворение разкри мистерията.



Преследвах Натали, с цел да й направя една улична фотосесия, само че тя все не се харесваше и все не беше в въодушевление. Ето  обаче, че пристигна този миг, съобщи по бТВ Дочев, с което удостовери, че хубавицата най-сетне е приела да му театралничи.

От своя страна синоптичката посочи за какво се е дърпала толова доста и е отказвала предлагането.

Нека да не мислят хората, че съм се помислила за огромна работа. Аз просто нямах време, до момента в който Петър ме гонеше по коридорите на малкия екран, стартира Натали.

Но това ще се случи, тъй като ти си страховит фотограф. Вече имам време след „ Денсинг старс “ и цялата съм твоя за фотоси и фотосесия, добави девойка Трифонова.

След тези нейни думи Петър напряко полетя в облаците и призна, че Натали и Димитър са били невероятни в танцувалното шоу и в случай че ги е бил видял, щях да ги снима, защото имат страхотна сила.

Тогава Натали му сподели, че Димитър е артистичен, а камерата го обича, и предложи на Петър да дойдат двамата на фотосесията.

Актьорът незабавно се съгласи и в този момент следва да забележим какво ще е продължението.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР