Ако беше жена България щеше да сключи брак, заяви Гал

...
Ако беше жена България щеше да сключи брак, заяви Гал
Коментари Харесай

Гал Сасон взе акъла на Бесте и Митьо Маринов по БТВ с прогноза за сватба

Ако беше жена България щеше да подписа брак, съобщи Гал Сасон.

Световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон направи прогноза какво я чака България през 2024 година. Той уточни, че мъчно ще се доближи до мир в Украйна и Близкия изток. По думите му нещата са по-големи.

" България е предпазена, продължава да е предпазена. Вие носите нещо като защитна жилетка, само че хората могат да ви гръмнат в главата. И отбраната в астрологията тя не ви пази от вас самите. Това е като телохранителите, те не могат да ви предпазят от вас самите ", съобщи той пред bTV, цитира Блиц.

България е телец, а Уран един път на 84 години, от 2018-2019 година насам е в телец, и основава доста възходи, спадове и непредсказуемост. Вие сте като една доста добра история, която има неочаквани обрати. Мислите, че икономът го е направил, само че в действителност е дамата. 

До 2026 не престават да са тези спадове и възходи. Например Израел е телец, Палестина е телец. В Израел имаха избори за 2 години 5 пъти, същият проблем ", направи съпоставяне той.

" Идва добра сила тази година през август, декември и идващия март. Веднъж на 12 години България има опция да направи повече пари, да сътвори нови връзки. Ако беше жена, щях да кажа: " Ти ще сключиш брак ", просто би трябвало да се откри жених. Имате красиво поле, имате семената, просто е нужно да извършите цялата страна розова котловина, тъй като има израстване ", посъветва той.

Астрологът уточни и дали ни чакат някакви болести.

" В картата на България, Близнаци това са белите дробове, дишането, това е в дома на здравето, а Юпитер ще навлезе към края на тази година, началото на идната. Така че даже и други места да има болести, тук се чака или да има някакъв тип излекуване, или хората ще бъдат по-здрави от други места. Също ще помогне на работата, вложенията, изключително от външни страни. ", съобщи Сасон.

" В края на този месец Юпитер ще бъде върху Меркурий. Това е доста обвързвано с мозъка. Това, което бих предложил за България, едно от красивите неща за демокрацията, това е упражняването на свободна воля. Не е като отокрацията и там е ориста - ти правиш това. Демокрацията е процедура на избор.

И тъкмо в този момент един път на 12 година България има по-висш коефициент на просветеност, тъй като Юпитер укрепва Меркурий, нервната система. Бих ви посъветвал преди да идете на избори, всеки човек просто да седне и да се запита: " Защо предпочитам това, за какво гласоподавам за това? ". Не да го прави като инстикт, не както си го правил в предишното, а в действителност да помислиш за последствията ", съобщи астрологът.

" След 2026 Уран отива в Близнаци. Вие ще би трябвало да се справяте с него. Близнаците е жокер, простакът, непредсказуем, вманиачен. А телецът не обича тази полуда. България желае път, желае да е на земята. Последните 7 години бяха доста разтърсващи. Всички се усещаха некомфортно. Това приключва идната година за малко, когато Уран влиза в Близнаци, по-късно се връща в телец. Идната година ще има известна неустойчивост във втората част, по-късно ще има непоклатимост, прогнозира той.

Проблемът е, че Уран в телец, приказва за болести, които идват от природата, това, което назоваваме низонотика. Биосистемите могат да изскочат от майката природа. Като цяло се утежнява тази обстановка. Не мога да кажа тъкмо за 25-а. Но останалата част от годината би трябвало да е по-спокойна. Има нова разновидност на вируса (ковид - бел. ред.), която одеве се появи, само че аз не се тормозя. Хората са доста устойчиви, знаем по какъв начин да се оправим.

Сасон разяснява и войните в Украйна и Близкия изток. По думите му обаче има и друга опасност.

" Ще отнеме време, не наподобява доста добре. Много се тормозя за Китай и Тайван. Проверих, когато Сатурн, Карма е в Риби, островите, океаните, религиите, има проблеми в Китай и Тайван на всеки 30 години и ние към момента сме в това - година и половина ".

Той направи прогноза за годината и за всяка една зодия.

" За Близнаците сигурно хубаво, тъй като Юпитер навлиза в Близнаци, за Везни до януари там е южният възел, трявба да се оправят с опашката на дракона. Трябва да са по-приспособяващи се. Зелен е цветът на везните, за Близнаците е оранжев.

При Рибите е мъчно, те са принудени да са по-дисциплинирани. Те обичат да спят и да мечтаят, да сънуват.

При Овните е добре, Телецът би трябвало да се откаже от Юпитер, може да е малко сърдит. За Рака е добре, за Лъва е прелестно. Девата изобщо не ѝ пука, за Скорпиона е добре. Бих споделил Рибите да са малко по-внимателни ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР