Русия не се класира за световното в Катар 2022, няма

...
Русия не се класира за световното в Катар 2022, няма
Коментари Харесай

Русия иска домакинството на Евро 2036

Русия не се класира за международното в Катар 2022, няма да забележим Сборная и на европейското в Германия тази година, само че очевидно не се приема като огромен проблем.

Генералният секретар на Футболната асоциация на Русия Максим Митрофанов разгласи, че Русия ще се опита да се кандидатира за уредник на Евро 2036, цитира БТВ.

" Готови ли сме да аплайваме? Да, в случай че отговаряме на нужните критерии, несъмнено. Спирането на всичките ни национални футболни тимове към момента е в действие, тъй че молбата на ФС на Русия все не може да бъде прегледана.

Вече се опитахме да аплайваме в домакинство на Евро 2028 година Във футзала към този момент има несъмнено развиване ", сподели генералният секретар пред „ Спорт Експрес “.

Припомняме, че беше решено континенталното състезание през 2028 г. да се играе във Англия и Ирландия, а през 2032 година - домакини ще бъдат Италия и Турция.

Струва да се означи, че Русия разполага с цялата нужна инфраструктура за домакинство на сходен конгрес, защото страната провежда международното през 2018 година

Въпреки това, заради политическата обстановка в страната и войната с Украйна, която продължава от 2022 година, е мъчно да се повярва, че УЕФА може да одобри съществено тяхната кандидатура. Поне към този момент.

Преди време се разясняваше, че Русия може да напусне УЕФА и да играе квалификации за огромни надпревари в Азия, само че към този момент реши да остане в Европа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР