Русия настръхна: Обидиха Путин! Ще има последствия Владимир Путин съобщи,

...
Русия настръхна: Обидиха Путин! Ще има последствия Владимир Путин съобщи,
Коментари Харесай

Путин проговори! Русия отвръща на удара

Русия настръхна: Обидиха Путин! Ще има последици

Владимир Путин заяви, че Русия привиква изключително съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, с цел да се обсъдят " нападателните дейности на Съединени американски щати и съдружниците им ", предава ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.
Русия осъжда нападението против Сирия. Съединени американски щати още повече усложняват филантропичната злополука в Сирия и всъщност оказват помощ на терористите, сподели още съветският президент Владимир Путин.
Същевременно той съобщи, че въздушните удари са в прорез с Устава на Организация на обединените нации и на интернационалното право, откакто не са позволени от Съвета за сигурност на международната организация, предава РИА Новости, представена от Фокус.
„ Със своите дейности Съединени американски щати носят премеждия на цивилното население, оказват помощ на терористите, които към този момент седем години тормозят сирийския народ, предизвикат нова вълна от бежанци “, написа в заявление на Путин, показано от пресслужбата на Кремъл.
„ На 14 април Съединени американски щати с поддръжката на своите съдружници нанесоха ракетен удар по обекти на въоръжените сили и на гражданската инфраструктура на Сирия. Без глоба от страна на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации и в нарушаване с Устава ѝ, нормите и правилата на интернационалното право е осъществен акт на експанзия против суверенна страна, която се намира отпред в битката против тероризма “, счита Путин.
Путин съобщи, че Съединени американски щати са употребявали инсценирана приложимост на химическо оръжие против цивилно население, с цел да имат мотив да нанесат удар по Сирия, предава ТАСС.
„ Отново, както и преди година, когато Съединени американски щати нападнаха в Сирия летище „ Шайрат “ като претекст се употребява инсценирано потребление на отровни субстанции против цивилното население. Руските военни специалисти, пристигнали на мястото на мнимия случай не са разкрили следи от приложимост на хлор или на друго отровно вещество. Нито един локален гражданин не удостовери химическата офанзива “, съобщи Путин.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР