Русия е увеличила използването на балистични ракети в рамките на

...
Русия е увеличила използването на балистични ракети в рамките на
Коментари Харесай

Русия засилва обстрелите с балистични ракети в Украйна, Киев няма много средства да ги спре

Русия е нараснала потреблението на балистични ракети в границите на ежедневните си обстрели на Украйна, Киев няма доста средства да ги спре. Това съобщи представителят на Военновъздушните сили (ВВС) на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) Юрий Игнат, представен от.

Той означи, че от 29 декември 2023 година, когато беше една от най-големите офанзиви на територията на Украйна, руснаците са употребявали 158 средства за въздушно нахлуване.

Според Игнат руснаците са почнали да употребяват от ден на ден ракети, летящи по балистична траектория, по-специално " Искандер-М “, както и аеробалистичните ракети " Кинжал “, крилатите ракети Х-22 и зенитните управляеми ракети С-300.

" Врагът схваща, че имаме избрани благоприятни условия да смъкваме " Шахеди “, крилати ракети, чийто % на свалени е много висок, по тази причина по-често прибягва до потреблението на балистика, която може да бъде свалена единствено със специфични средства, от които нямаме доста “, изясни Игнат.

Той също по този начин означи, че има пасивна отбрана против балистика и руснаците постоянно поразяват подправени цели.

" И постоянно балистиката не доближава там, където би трябвало. Има разнообразни аргументи, които водят до това, една от тях е, че качеството на ракетите се утежнява ", съобщи представителят на украинските Военновъздушни сили.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР