Русия е прибегнала към забрана за смяна на пола в

...
Русия е прибегнала към забрана за смяна на пола в
Коментари Харесай

Русия забранява смяната на пола, за да не бягат мъжете от армията


Русия е прибегнала към възбрана за промяна на пола в страната освен поради хомофобията, която е публична теория на Кремъл, само че и поради съществени проблеми с обезпечаването на мъже за армията, сочи съветският телеграм канал „ Сталингулаг “.

Борбата със западното разлагане, която включва и битка с хомосексуализма и „ половите извращения “ е част от идеологията на Русский мир, само че се оказва, че законодателната възбрана за промяна на пола има и други измерения. Тях ги обясни пред РИА Новости депутатката от компартията на Руската Федерация и ръководител на Комитета на Държавната дума по въпросите на фамилията, дамите и децата Нина Останина. Оказва се, че малката врата за промяна на пола била употребена в Русия след нахлуването в Украйна и за скатаване от казармата.

„ Някакви там тарикати, експерти лекари от всевъзможен тип, адвокати и помагачи основават адвокатски фирми и, ето, към този момент имаме статистика. Ако през 2016 година 142 души са търсили промяна на пола, то през 2022 година техният брой към този момент е 996. И стартира паника, момчетата желаят да избегнат готовност. Ами извинявайте, ние сами сме я отворили тази малка врата. Затова в този момент въведохме корекция. Законопроектът към този момент е по районите, само че желая авансово да ви кажа, че той към този момент получи утвърждение, болшинството от депутатите са поставили подписите си под този закон “ – сподели Нина Останина



На 30 май „ Ведомости “ заяви, че в Държавната Дума на Руската федерация, долната камара на Народното събрание, е импортиран законопроект за възбрана на промяната на пола в Русия. Проектът е импортиран от група от съвсем 400 от общо 450 депутати от Думата, отпред със ръководителя на долната камара Вячеслав Володин. Документът планува въвеждане на възбрана за медицински интервенции по промяна на пола.

За да може да бъде въведена такава възбрана се предлага внасянето на корекция във федералния закон „ За актовете за гражданското положение “, както и в закона „ За основите на отбраната на здравето на жителите в РФ. Поправката в последния ще позволява интервенция за промяна на пола единствено при положение на вродени аномалии у децата.

„ На медицинските служащи се не разрешава образуването у индивида на първоначални или вторични полови белези на другия пол “, се споделя в законодателния план.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР