Русенец сподели за конфликтна ситуацията на пътя.Мъжът разказва, че е

...
Русенец сподели за конфликтна ситуацията на пътя.Мъжът разказва, че е
Коментари Харесай

Тираджия паркира на тротоар, заплаши, че ще отрови кучета СНИМКИ

Русенец показа за конфликтна обстановката на пътя.

Мъжът споделя, че е станал очевидец на камион, паркиран на тротоара пред блок на бул. " Липник " в дунавския град. Машината препречила цялато пешеходно пространство, а жителите трябвало да минават по платното за придвижване.

Джони Павлов направил забележка на водача на тира, който обаче реагирал " безочливо и надменно ".

Павлов твърди, че  лидерът заплашил, че ще токсини домашните кучета на русенеца. " Също ми беше подредено да търкам, фотосите тъй като щяло да ми се случи нещо ", споделя Павлов.

Мъжът не изтрил кадритe, а споделил за случката в обществената мрежа. Където обстановката събира вълна от неодобрение, подбудено от проявата на лидера. На фотосите виждаме въпросната машина и мъжа, апетитен за виновен за проявата.

Павлов добавя, че е подал сигнал до 112, а лидерът бързо се качил в машината и напуснал.

Вижте цялата обява на Джони Павлов:

" Здравейте на вашето внимание представям един крайнонагъл, нахален и нападателен наш съгражданин, който най-безцеремонно си паркира тира на тротоара пред блока, в който пребивавам аз и още над 100 фамилии.

При направена от моя страна забележка получих закани, че ще ми бъдат отровени кучетата, с които бях на разходка и бяхме принудени да вървим по улицата,а не по тротоара където ни е мястото...

Също ми беше подредено да търкам фотосите, тъй като щяло да ми се случи нещо. Случката се разиграва на бул. " Липник " 108, пред блок " Берое " в локалното. Ще си очаквам заканите, драги ми " шафьоре ". "



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР