Русе. Убитата е Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в

...
Русе. Убитата е Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в
Коментари Харесай

Жестокото убийство в Русе: Жертвата била отвлечена, удушена и разчленена

Русе. Убитата е Еранухи Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град

Окръжната прокуратура в Русе и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи разкриха детайлности към грабежа, отвличането и жестокото ликвидиране на Еранухи Ованес Пехливанян - собственичка на аптеки в крайдунавския град, оповестява NOVA . Двама души са подведени под наказателна отговорност.

По разпореждане на основния прокурор Иван Гешев, заради високата степен на организираност в дейностите на хипотетичните причинители, Върховната касационна прокуратура също ще следи случая.

Хронологията

Жертвата е оповестена за търсене на 14 януари. Образувано е досъдебно произвеждане и цялото управление на ОД на Министерство на вътрешните работи е било ангажирано със случая.

Данните сочат, че на 11 януари жертвата била похитена от причинителите. Те я следили повече от месец и открили навиците от всекидневието й - постоянно носила в себе си огромни суми пари в брой.

Привечер излязла от аптека с 20 хиляди лв. и сама тръгнала към автомобила си, паркиран наоколо до постройката на Национална агенция за приходите. Там била пресрещната от похитителите, единият от които бил облечен с униформа, наподобяваща тези на служителите на реда. Той изискал персоналната й карта, след което се качил в автомобила й, поставил й белезници и подкарал колата. Другият грабител се движил с различен автомобил след тях. Жертвата била преместена от нейната в другата кола, сочат данните на проверяващите.

Извършителите взели въпросните 20 000 лева, които тя носела в себе си, а по-късно я завели в дома й, в който държала още 45 000 лева в разнообразни валути. Взели и тях. Отвели я в покрайнините на град Русе и там я умъртвили посредством удушаване. На идващия ден разчленили натрупа и изхвърлили частите от него в река Русенски Лом, настояват от държавното обвиняване.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР