Русе. Ремонтът на бул. Трети март“ в Русе е във

...
Русе. Ремонтът на бул. Трети март“ в Русе е във
Коментари Харесай

Ремонтът на бул. „Трети март“ в Русе е във финалната си фаза

Русе. Ремонтът на бул. „ Трети март “ в Русе е във финалната си фаза. Това оповестиха от пресцентъра на Община Русе . Голяма част от пътната маркировка по него към този момент е положена и сега се правят действия по зауствания към по-малките улици, като се планува реконструкцията му да бъде приключена предварително още този месец.

Част от същия план е и реконструкцията на Сарайския мост. Сред най-отговорните задания при нея е подсилване на устоите му, което ще подсигурява сигурността на преминаващите и дълготрайността на осъществяването. Необходимо е двата устоя да бъдат третирани със строителна химия, защото вследствие дъжд и сняг през годините са се появили дълбоки язви и корозирала армировка. За завършването на строително-ремонтните действия в период се изискат и удобни метеорологични условия, в това число и липса на влага, с цел да наберат материалите нужната здравина.

След реконструкцията си мостът ще разполага с нужното осветяване, обезопасени тротоари, маркировка леден пластик, а по предложение на управлението на Община Русе и с видеокамери, които да се наблюдават непрекъснато от Единния общински център за видеонаблюдение.

Община Русе упражнява непрестанен надзор върху осъществяването на плана. Пример за това са изисканите от нея две лабораторни инспекции на асфалтови ядки от бул. „ Трети март “, показващи цялостно сходство с плануванаъа дебелина, както и честите срещи за усъвършенстване на крайните периоди.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР