Румен Радев бе във Варна и отиде при протестиращите в

...
Румен Радев бе във Варна и отиде при протестиращите в
Коментари Харесай

Радев при протеста във Варна: Изходът е само оставка!


Румен Радев бе във Варна и отиде при протестиращите в морската ни столица. Изходът е безусловна оставка, безапелационен бе президентът, а стачкуващите му дадоха отговор с „ Оставка “. По думите на президента Бойко Борисов е невнятен и не възприема какво желае хората.

Министър-председателят очевидно не харесва по какъв начин е унищожил страната за последните 10 години и желае да му дадем опция да я съсипе още веднъж. Иска да вземе цялата страна като пленник за своето лично оцеляване. Призовавам всички, които милеят за бъдещето на България, да не попадат в клопката на Борисов, сподели още президентът.

Целта на Борисов е да не приказваме за шкафчета, за корупция, за беззакония и да забравим, че му желаеме оставката. Изходът е оставка. Искаме незабавна оставка, повтори няколко пъти Румен Радев.

Няма по какъв начин да търсим бъдеще за българите в един парламент с ръководител, който бе осквернен по най-вулгарен метод и то от неговия личен политически водач. И който ръководител не направи нищо, с цел да си отбрани персоналното достолепие. Българският парламент е бил ръководен от персони като Петко Каравелов, Стефан Стамболов, Драган Цанков. И ние сме длъжни да защитим достолепието на тези велики българи и да подсигуряваме нашето бъдеще, като желаеме незабавна и безусловна оставка на един парламент, който освен е изгубил политическо доверие, той е изгубил обикновено достолепие, и на един министър-председател, който е към този момент безусловно невнятен, просто невнятен, сподели още президентът.

В никакъв случай не би трябвало да влизаме в клопката и да обсъждаме конституционни промени. Това е замяна на дневния ред. Той е оставка – незабавна и безусловна, акцентира няколко пъти президентът Румен Радев.

Виждате какво става с хората 40 дни. Българите в доста градове у нас и в чужбина скандират " оставка ".

Най-големият боязън на това ръководство е почтени избори с машинно гласоподаване. За това е това отсрочване, за това е и тази рецесия, сподели още президентът.

Малко преди идването на президента, пред постройката на локалната администрация породи напрежение. Кметът на Варна Иван Портних и регионалният шеф бяха освиркани от протестиращите.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР