Румен от Трявна се превърна в абсолютен рекордьор по време

...
Румен от Трявна се превърна в абсолютен рекордьор по време
Коментари Харесай

Румен от Трявна стана рекордьор в „Един за друг“

Румен от Трявна се трансформира в безспорен рекордьор по време на първото издание на “Голямото надяждане ” в “Един за различен ”. Той съумя да изяде богатото и ексцентрично меню за по-малко от четири минути, грабвайки победния залог за себе си и брачната половинка си Йоана. Най-бавно от всички се оправи симпатичният фотограф Дилян, който не съумя да даде отпор на брокера Светослав и се нахрани в цялостна естетика и успокоение за тъкмо петнадесет минути.

Индивидуалната игра за кавалерите им даде опция да посетят едно от обичаните си места - кухните на своите половинки. Там ги очакваше четиристепенно гурме меню, приготвено от дамите на техните сърца, включващо разнородни и питателни хранителни комбинации. Сред изкушенията бяха салата “с всичко ”, крем-карамел с кисело зеле и домати, смути с грейпфрут и риба звук и палачинки с мехлем.

Всеки от мъжете трябваше да се изправи против различен от джентълмените в яростен дуел, а най-бързият от всяка двойка имаше опцията да отбрани освен достойнството си, само че и да завоюва залога на своята обичана.

На първо място във краткотрайното класиране излязоха служителите на реда Маргарита и Кристиян, следвани компактно от инфлуенсърката София и брачният партньор ѝ Тихомир, който записа втория най-хубав резултат в играта. Последни, преди самостоятелното женско тестване, се озоваха постоянно усмихнатите Петър и Галена, които направиха и най-смелия
залог в размер на 2501 лева

Утре в “Един за различен ” следва да играят дамите, а двойката с най-нисък бюджет след самостоятелното тестване ще се изправи в директен дуел за избавление с „ призраците “ в любовното имение - футболистът Ивайло и неговата обичана Ивана, както и юристите Йордан и Елизабет.

Гледайте новия епизод на най-позитивното сантиментално риалити в събота, 6 април, от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на  и в формалните профили на предаването във ,  и .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР