Румънският танцьор обучаваше гостите на шоуто за закуска - Мариша

...
Румънският танцьор обучаваше гостите на шоуто за закуска - Мариша
Коментари Харесай

Оти ​​Мабусе ражда! Dancing on Ice Judge приветства първото дете със съпруга си Мариус Лепур, докато двойката споделя сладка снимка на новопристигналия на Коледа

Румънският танцьор обучаваше гостите на шоуто за закуска - Мариша Уолъс и Чизи Акудолу - на танцова рутина малко преди той и брачната половинка му да им оповестят новината за бебето.

Към заключителните моменти на епизода, Оти загатна, че влюбената двойка е " пазила някои положителни вести ", до момента в който прегръща брачна половинка си.

Тя разкри: „ Говорейки за неща, които не сте знаели вкъщи, имаме нещо малко за всички вас, държахме малко положителни вести. Имаме бебе!'

След това двойката показа топла прегръдка, до момента в който екипът можеше да се чуе да приветства, до момента в който Мариша и Чизи изглеждаха изцяло шокирани от признание.

Малко след нейното известие в ефир, Оти отиде в Instagram, с цел да показа въртележка от сладки фотоси на себе си, люлеейки бебешката си издутина, до момента в който тя и нейният сътрудник позирана.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР