Румънски турист стана свидетел на случка в автобуса, която силно

...
Румънски турист стана свидетел на случка в автобуса, която силно
Коментари Харесай

Румънски турист остава втрещен от случка в тролейбуса насред Аспарухов мост

Румънски екскурзиант стана очевидец на преживелица в рейса, която мощно го впечатли и ще остави спомен от пребиваването му в морската столица. Ето какво показа Андрей Богдан пред кореспондент на Varna24.bg:

" Пътувах по тролейбусна линия 88 от Варна към " Аспарухово " към 12.30 през днешния ден. От спирка преди Аспарухов мост се качи контрола. Всичко беше наред, до момента в който не стигна до три рускоговорящи " дами ", не мога да преценява дали бяха украинки или не. Стана ясно, че пътуват даром. Контрольорката не съумя да се разбере с тях за какво не са си купили билет, помоли ги да го създадат. Разговорът беше много чудноват. Те упорстваха да платят с карта.

Шофьорът на рейса съобщи изрично: " С карта не става, купете си билет от машината! " Те дадоха отговор на собствен ред, че избират да слязат незабавно, вместо да заплащат в кеш.

Така в средата на моста тролейбусът спря, а трите " хубавици " слязоха на платното в най-натовареното придвижване, пресякоха мантинелата и минаха на отсрещния тротоар, с цел да потеглят пешком назад към центъра на града.

От една страна ми дожаля за дамите, от друга е редно всеки да съблюдава разпоредбите. Аз също съм чужденец, само че съм си направил труда да попитам по какъв начин се пътува в градския превоз на Варна, както и навсякъде другаде по света, с цел да бъда безупречен и правилен пасажер. Редно е всеки да го прави, без значение от кое място е и по какъв мотив е на даденото място ", разяснява младият екскурзиант от Букурещ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР