Румъния отговори на италианския вицепремиер Матео Салвини и заяви, че

...
Румъния отговори на италианския вицепремиер Матео Салвини и заяви, че
Коментари Харесай

Румъния отговори на обвиненията на Салвини, че изпраща роби в Италия

Румъния отговори на италианския вицепремиер Матео Салвини и съобщи, че не може жителите на една страна да се свързват с незаконно събитие. Вчера Матео Салвини упрекна Румъния и България, че изпращат " плебеи " в Западна Европа.


" Ще се опитам да подхваща ограничаващи ограничения и във връзка с превоза. През последните месеци са конфискувани 300 транспортни средства с български регистрационни номера, само че без застраховки. Също по този начин има импорт на плебеи от европейски страни - Румъния и България ". Това са думите на Матео Салвини, които провокираха реакцията на румънското Външно министерство.

В изказване, разпостранено в медиите, се споделя, че е недопустимо всякакво асоцииране сред жителите на една страна и едно незаконно събитие.

Ситуацията с жителите, които правят закононарушения, би трябвало да се преглежда без стандарти и никога на етническа основа или без съблюдаване на правилото за недискриминация. " Законът би трябвало да се ползва еднообразно и строго, без значение от поданството или етноса ", акцентира министерството.
 В Италия оповестиха война на мафията поради незаконните сезонни служащи В Италия оповестиха война на мафията поради незаконните сезонни служащи
Италианският вътрешен министър Матео Салвини разгласи война на мафията, която управлява сезонните селскостопански служащи. За по-малко от 48 часа при...

В известието се акцентира, че като страна член на Европейски Съюз Румъния демонстрира угриженост и подхваща дейности за битка с незаконната миграция и трафика на хора, без значение под каква форма се демонстрират.

Два пътни случая в Южна Италия, при които починаха 16 мигранти, провокираха политически диспути по отношение на употребата на задграничните служащи в страната.

Матео Салвини изиска твърди ограничения за ограничение на имиграцията, трафика на хора и формите на иго.
 Катастрофа с наш микробус в Италия - 12 души са починали, измежду тях и българин Катастрофа с наш микробус в Италия - 12 души са починали, измежду тях и българин
Тежка злополука с микробус с българска регистрация е станала в южния италиански регион Пулия, оповестява БНР. При преден удар с камион, пренасящ брашно,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР