Розовият глобалистки инсталиран клоун Трюдо ще задейства закон за справяне

...
Розовият глобалистки инсталиран клоун Трюдо ще задейства закон за справяне
Коментари Харесай

Канада е на прага на гражданска война!

Розовият глобалистки конфигуриран смешник Трюдо ще задейства закон за справяне с изключителни обстановки в Канада. Нещо като изключително състояние.
Няма да разисквам тези канадски закони, те си съществуват и има опция да бъдат употребявани.

Но ще разясня ясното различаване на същинския митинг от следения насочван митинг, прочут като Майдан, цветна гражданска война.

Когато има Майдан против някой водач, тогава всичко живо в страната – медии, политици и културтрегери, които са уместно заплатени, демонизират политическото управление, което е набелязано да бъде свалено. Виене, джавкане, храчене – знаете защо ви приказвам, в България това сме го гледали 3 пъти.
Всички опит на страната да спре тези митинги, да вкара ред се одобряват като извънредно принуждение и опасност за „свободата и демокрацията“. И водят до нервност и тъкмо тогава нароченото ръководство пада от власт и цветната гражданска война е съумяла.

Когато митингът е същински, т.е. недоволството не е проведено, не е следено от задкулисието, тогава медиите мълчат, политиците с единици изключения мълчат и културтрегерите мълчат. В Канада мълчи дори най-големият мъдро хубав демократ Тео Ушев. И нароченото за събаряне ръководство употребява и войска, и полиция, и рестрикции, и водни оръдия, и задейства изключителни закони, с цел да се задържи на власт.

Ако на някой към момента не му е ясно това и има потребност от спомагателни уточнения, аз съм разполагаем.

Канада е на прага на революция!

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР