Ройтерс обяви, че Алесандра Галони ще поеме поста на главен

...
Ройтерс обяви, че Алесандра Галони ще поеме поста на главен
Коментари Харесай

За първи път в 170-годишната си история "Ройтерс" ще има жена за главен редактор

" Ройтерс " разгласи, че Алесандра Галони ще поеме поста на основен редактор от идната седмица, ставайки първата жена, оглавявала международната осведомителна организация в нейната 170-годишна история. Галони поема поста от Стивън Дж. Адлер, който се пенсионира, се споделя в изказване на Thomson Reuters.

47-годишната Галони съобщи, че е " разчувствана " от опцията да " управлява редакция от международна класа, цялостна с надарени, отдадени и вдъхновяващи публицисти ".

Родом от Рим и владееща четири езика, Галони стартира кариерата си в италианската работа на Reuters и се причислява към организацията през 2013 година като редактор на бюрото за Южна Европа и по-късно става световен ръководещ редактор. В продължение на 13 години тя заема разнообразни позиции в Wall Street Journal в Ню Йорк, Лондон, Париж и Рим, специализирайки в областта на бизнеса и стопанската система.

Стив Хаскър, президент и основен изпълнителен шеф на Thomson Reuters, съобщи: " Във време, когато светът извънредно доста се нуждае от самостоятелна, безпристрастна публицистика, ние одобряваме съществено нуждата от разширение на опциите за всички наши клиенти. Алесандра ще направи тъкмо това. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР