Росен Плевнелиев и Деси Банова не спират да ходят по

...
Росен Плевнелиев и Деси Банова не спират да ходят по
Коментари Харесай

Деси Банова заряза бебето на майка си

Росен Плевнелиев и Деси Банова не стопират да вървят по почивки, видя HotArena.

Откакто са дружно, някогашният президент и синоптичката са обиколили съвсем цялото земно кълбо. Въпреки, че са родители на 1-годишния Йоан, грижите към бебето не ги спирали постоянно да се насочат към друга дестинация. Докато са отвън страната, за сина им се грижи майката на Деси. Повечето екскурзии на фамилията били свързани с работните пътувания на Росен.

Деси го съпровожда на всички значими международни конференции и конгреси, само че наложително двамата си оставяли по 3-4 дни във всяка страна, които да прекарат уединено, с цел да прегледат туристическите обекти и да се насладят на романтиката. 

През последните месеци Плевнелиеви са съумели да посетят Рим, Ню Йорк, Шанхай, Атина, Ниагарския водопад. Двамата са се щракнали за спомен пред Пантеона в Рим, както и на емблематичния площад Навона. Също по този начин и на върха на известния американски небостъргач Емпайър Стейт билдинг, откъдето са следили нощен Ню Йорк.

В Шанхай се разходили с корабче по реката, както и приели поканата на непознати китайски предприемачи за вечеря в панорамен ресторант, в който един от най-прочутите китайски топготвачи приготвял изкусни ястия пред очите им. В дребното време, което прекарват в България, Росен и Деси не се задържат в София, написа Ретро . Предпочитат родните ски курорти. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР