Росен Кирилов е новият треньор на ЦСКА 1948, обявиха от

...
Росен Кирилов е новият треньор на ЦСКА 1948, обявиха от
Коментари Харесай

"ЦСКА 1948" назначи Росен Кирилов за треньор

Росен Кирилов е новият треньор на " ЦСКА 1948 ", оповестиха от клуба. Той заменя Красимир Петров, който беше освободен в четвъртък, откакто тимът отпадна на 1/4-финалите в шампионата за Купата на България.

Кирилов (48 г.) за последно води " Етър " през 2019 година Преди това е бил отпред на " Витоша " (Бистрица), където първо работи като асистент. Бил е също по този начин помощник на Милен Радуканов в ЦСКА и " Славия ". Като футболист е играл за ЦСКА, " Литекс ", турския " Аданаспор ", кипърския АПОП и румънския " Васлуй ". Има 50 мача за националния тим на България.

Кирилов от през днешния ден поема подготовката на " ЦСКА 1948 ", който е на лагер в Правец. Тимът другояче се приготвя целодневно въз основата на БФС в " Бояна ", само че тя сега е заета от националния тим, на който предстоят международни квалификации против Швейцария, Италия и Северна Ирландия.

Иначе Росен Кирилов ще напусне лагера в Правец още на следващия ден, с цел да бъде показан публично пред медиите от Красимир Балъков. Последният остава на поста основен управител на клуба.

До избора на новия треньор се стигна след диалози на основния спонсор на " ЦСКА 1948 " - Цветомир Найденов, с няколко претенденти. Сред разновидностите бе и Стойчо Младенов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР