Росен Желязков няма да е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС

...
Росен Желязков няма да е кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Астрология и стратегии: Кога ще станат ясни кандидатите за кметове на партиите

Росен Желязков няма да е претендентът за кмет на ГЕРБ-СДС за София, заяви самият той. А водачът на ГЕРБ Бойко Борисов чака да мине ретроградният Меркурий, с цел да оповестят имената на техните кметове.

Две седмици преди приключването на крайния период за вписване на кандитите за кметове и общински съветници, партиите са на финалната права със своите номинации.

Движение за права и свободи, ПП-ДБ и Има Такъв Народ в средата на идната седмица ще бъдат подготвени с претендентите си за кметове и общински съветници. Левицата ще ги разгласи на следващия ден. Възраждане към този момент го направиха.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвърза с астрологията оповестението на техните претенденти за локална власт. Каза, че ще се случи, когато свърши Ретроградният Меркурий тези дни.

Настоящият началник на Народното събрание Росен Желзякво няма да бъде номинацията на ГЕРБ в борбата за София, стана ясно по време на негово посещаване в Грузия.

" Аз не знам от къде ви е хрумнало или на някои на моите сътрудници народни представители, които си вършат сказки от трибуната им хрумват такива вести. Не не съм аз претендентът за кмет на София ", сподели Желязков.

В ПП-ДБ до дни ще са подготвени с техните претенденти при започване на идната седмица. Те са избрани в границите на обединението, с договаряния и не е имало систематизиране, обасни Ивайло Мирчев.

" Целта е била да се види кои са най-хубавите претенденти за съответните позиции. Всички градове са значими сега, тъй като има борба за страната ", сподели Мирчев.

От Възраждане, които към този момент обществено показаха своите номинации за локална власт, обясниха на какви претенденти залагат.

" Крайно време е да имаме работохолици за кметове, а това че би трябвало да са почтени и честни, няма смисъл да го разясняваме ", сподели Костадин Костадинов.

Движение за права и свободи бяха сбити.

" На финалната права сме. Мисля, че другата седмица към този момент ще обявим всичко ", разяснява Делян Пеевски.

Левицата ще заложи на композиция от младост и опит. Нинова изясни, че са подготвени и на коалиране по места с ПП-ДБ, а основиня съперник е ГЕРБ.

" Последователно желаеме да променим модела ГЕРБ както на национално, по този начин и на локално ниво. ГЕРБ ни е главен конкурент. Имаме доста опитни сътрудници. Ще имаме претенденти за седми път. Имаме и съвесем млади, които предлагаме за първи път ", уточни Нинова.

От Има Такъв Народ, които оповестиха че ще изидгнат свои претенденти за кметове в съвсем всички огромни градове влязоха в астралния звук на Бойко Борисов.

" Няма да се вълнуваме от етапа на Луната и разположението на планетите. Знам, че в този момент има слънчева стихия и че огромен облак от плазма лети против Земята, само че това по никакъв метод няма да разбута нашата подредби и нашите проекти които имаме. Ретроградният Меркурий е в областта на въздействие на други политически сили ", разяснява Ивайло Вълчев.

Крайният период за регистрация на претендентите за кметове и съветници в Общинските изборни комисии изтича на 26 септмеври.

По тематиката работиха: Николай Минков и Милена Кирова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР