РОСАРИО, Аржентина (AP) — Заповедта за убийство идва от федерален

...
РОСАРИО, Аржентина (AP) — Заповедта за убийство идва от федерален
Коментари Харесай

Безпрецедентна вълна от нарконасилие зашеметява град Аржентина, изпробвайки твърдата програма на президента за борба с престъпността

РОСАРИО, Аржентина (AP) — Заповедта за ликвидиране идва от федерален затвор покрай столицата на Аржентина. Неволно управляващите са трансферирали позвъняване от наркотрафиканти, свързани с една от най-известните банди в страната, до сътрудници извън. Наемайки 15-годишен палач, те вземат решение ориста на млад татко, който даже не познават.

В бензиностанция на 9 март в Росарио, живописния роден град на футболната звезда Лионел Меси, 25-годишният чиновник Бруно Бусанич си подсвиркваше и ревизираше приходите за деня тъкмо преди да бъде прострелян три пъти от по-малко от един фут разстояние, демонстрират записите от камерите за наблюдаване. Нападателят избяга, без да вземе песо.

Това беше четвъртата смъртоносна пукотевица, обвързвана с тайфа, в Росарио за съвсем толкоз дни. Властите нарекоха това невиждано вилнеене в Аржентина, която в никакъв случай не е била очевидец на крайностите на насилието на наркокартелите, засягащи някои други латиноамерикански страни.

Близо до тялото на Бусанич беше намер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР