Рони О`Съливан срещу Джъд Тръмп. Съвременната класика в снукъра ще

...
Рони О`Съливан срещу Джъд Тръмп. Съвременната класика в снукъра ще
Коментари Харесай

О`Съливан и Тръмп влизат в дуел за историята

Рони О`Съливан против Джъд Тръмп. Съвременната класика в снукъра ще украси международното състезание като крайна борба за короната в шефилдския спектакъл " Крусибъл ". Двамата англичани ще се изправят един против различен в дуел за историята с спомагателен залог - който го завоюва, ще приключи сезона като №1 в международната класация.

Настоящият водач - 46-годишният О`Съливан, ще се бори за седмата си международната купа, с която би изравнил именития връх на Стивън Хендри, недокоснат от 1999 година Бившият лидер - 32-годишният Тръмп, пък е на крачка от втората си купа, която би го трансформирала в седмия човек с повече от един трофей в Театъра на фантазиите.

На 1/2-финалите и двамата отстраниха величествени противници. Ракетата беше праволинеен против своя връстник и 4-кратен международен първенец Джон Хигинс и го победи със 17:11, демонстрирайки свръхестествен брейкбилдинг. Във всяка извоювана партия Гения от Чигуел осъществя серия от над 50 т. - пет сенчъри (116, 107, 101, 121, 134) и 12 халф-сенчъри брейка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР