Рони О`Съливан смята, че има още най-много три или четири

...
Рони О`Съливан смята, че има още най-много три или четири
Коментари Харесай

О`Съливан замисля алтернативна верига в снукъра

Рони О`Съливан счита, че има " още най-вече три или четири години на топ равнище в снукъра ". След това Ракетата възнамерява да сътвори нова верига шампионати, която ще го " освободи от ролята на плебей " на тура на интернационалната федерация (WST).

Това показа самият 45-годишен международен първенец, който призна, че се усеща отпаднал от календара през сегашния сезон. През последните два месеца на 2020 година в антикоронавирусния балон в зала " Маршал Арина " в Милтън Кийнс (Анг) се организираха четири ранкинг шампионата в поредни седмици - Откритото състезание на Северна Ирландия, Шампионатът на Обединеното кралство, Откритото състезание на Шотландия и Световната Гран при (16 ноември - 20 декември).

" Не мога да играя и да се състезавам по метода, по който върви сезонът сега. Играем безусловно всеки ден. Изглежда като че ли няма разделяне сред шампионатите. Бих желал да играя доникъде на 50-те ми години. Смятам, че към момента мога да върша максимуми и да играя на доста високо равнище. Но не мисля, че ще съм кадърен да се състезавам всяка седмица, просто не мога да се възстановя физически ", показа О`Съливан.

Носителят на шест международни трофеи и рекордните общо 20 купи от Тройната корона разкри проектите си да сътвори нова спортна среда за застаряващи играчи, които към момента са прекомерно положителни за тура на ветераните. Рони даде като образец звездни ветерани като Марко Фу (42 г.) и Джеймс Уатана (50 г.), които се отдръпват от професионалния тур.

" Очевидно постоянно съществува опция да направя демонстративни серии, само че ще е хубаво да има платформа със спортен темперамент. Нещо като тура на ветераните, само че аз не мисля, че съм подготвен за там. Искам да основа нещо по средата, където играчите към момента са способни да вършат 147 и всички са на едно равнище. Така че може би ще бъдат осем или 10 шампионата, нещо такова. Това ще стане, когато приключа в главния тур. Смятам, че ще бъде непочтено да отида непосредствено в тура на ветераните, и мисля, че по средата съществува ниша за верига за 8-12 души. Да играем между тях хора, които са по-възрастни, само че не са минали своя зенит и към момента са задоволително положителни ", изясни Ракетата.

Същевременно Рони О`Съливан беше определен за " Спортист на годината " във Англия в различната анкета на " Евроспорт ". Във вота измежду феновете на спортната телевизия международният първенец по снукър събра 44% от гласовете и безапелационно изпревари конкуренцията. Втори остана футболистът на " Манчестър Юнайтед " Маркъс Рашфорд (15%), а трети се подреди международният първенец във Формула 1 Люис Хамилтън (12%).

В формалната анкета " Спортист на годината " в Обединеното кралство за 2020 година, проведена от националната телевизия Би Би Си, победител стана Хамилтън, а О`Съливан остана на пето място.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР