Романтичната коледна комедия Наистина любов официално се появява на екран

...
Романтичната коледна комедия Наистина любов официално се появява на екран
Коментари Харесай

20 години от появата на тази романтична коледна комедия

Романтичната коледна комедия " Наистина обич " публично се появява на екран на 6-и ноември 2003 година Филмът е толкоз автентичен и занимателен, че незабавно се трансформира в обичан за мнозина. А с днешна дата към този момент е безспорна класика.

Освен с неповторимия си сюжет, " Наистина обич " печели любовта на публиката и с невроятния си актьорски състав. От Кийра Найтли до Хю Грант - редица са звездите, които вземат участие в него и способстват още повече за триумфа му.

От Hollywood Life напомнят кои бяха те, предава lifestyle.bg.

Кийра Найтли

2003 година е годината, която изстрелва актрисата в звездната орбита. Тогава тя е единствено на 18 години, само че взе участие както в " Наистина обич " в ролята на Джулиет, по този начин и в първата част на " Карибски пирати: Проклятието на черната перла ".

Тези две функции превръщат Кийра в същинска звезда в международен мащаб. През 2005 тя получава номинация за " Оскар " за ролята си на Елизабет Бенет във кино лентата " Гордост и предубеждения ". Сред другите ѝ огромни филми са " Изкупление ", " Херцогинята ", " Анна Каренина ".

Андрю Линкълн

Актьорът, който изиграва влюбения Марк, евентуално има най-запомнящата се сцена във кино лентата - когато се появява на вратата на Джулиет и ѝ изповядва любовта си посредством огромни пана.

Андрю става интернационално прочут, когато през 2010 година се превъплъщава в облика на Рик Граймс в " Живите мъртви ". Напуска сериала през 2018 година Женен е и има две деца.

Томас Броуди-Сангстър

Той е единствено на 13 години, когато се снима във кино лентата. И кара сърцата на всички ни да се разтопят, защото героят му Сам минава през голям брой компликации - от гибелта на личната му майка до една несподелена обич.

През годините Томас развива сполучлива кариера. За ролята си в сериала от 2020 година The Queen`s Gambit той получава номинация за премия Еми.

Лиъм Нийсън

Лиъм Нийсън е Даниел, който скърби за гибелта на брачната половинка си и се пробва да отгледа доведения си наследник Сам.

Актьорът от дълго време е наложил името си, трансформирайки се в една от най-големите екшън звезди на Холивуд, участвайки в поредицата " Междузвездни войни " и присъединявайки се към шедьовъра на Стивън Спилбърг " Списъкът на Шиндлер ".

Хю Грант

Световноизвестният английски артист влиза в виновната ролята на министър-председател в " Наистина обич ".

Малко след снимането на празничната сантиментална комедия Хю се превъплъщава в ролята на Даниел Клийвър в продължението на " Дневникът на Бриджит Джоунс ".

Мартина Маккъчън

Тя е Натали, нахаканата служителка на министър-председателя, която в последна сметка се влюбва в шефа си - и той в нея. След " Наистина обич " Мартин взе участие в редица филми и телевизионни предавния.

Освен сполучлива актриса, Мартина е и надарена певица. Последният ѝ албум Lost and Found е публикуван през 2017 година Омъжва през 2012 година и има един наследник, роден през 2015 година

Колин Фърт

Великолепният британски артист несъмнено няма потребност от показване. Той е прочут освен от присъединяване си в " Наистина обич ", само че и от поредицата " Бриджит Джоунс ".

Първата си номинация за " Оскар " получава през 2010 година за осъществяването си в " Самотен мъж ". А година по-късно печели премията за ролята си в " Речта на краля ". Оттогава насам Колин се снима в редица сполучливи продукции, измежду които и доста холивудски.

Лора Лини

Само година след присъединяване си в " Наистина обич " Лора печели премия Еми за присъединяване си в хитовия ефирен сериал " Фрейзър ". След това се снима в телевизионни сериали като " The Big C ", Ozark.

Освен в малкия екран, Лора играе и в огромното кино. Омъжва се през 2009 година, а пет години по-късно става майка на син.

Ема Томпсън

Ема Томпсън е Карън, брачната половинка, която открива, че брачният партньор ѝ е изневерил.

Носителката на " Оскар " е една от най-успешните английски актриси, дейни и до през днешния ден. Същата година, в която се появява " Наистина обич ", Ема се снима във високо оценения от рецензията минисериал Angels in America.

През 2003 година Ема се омъжва за сътрудника си Грег Уайз, с който се среща на снимачната площадка на кино лентата " Разум и усеща ". Двамата имат щерка, а през 2003 година осиновяват наследник.

Бил Наи

Актьорът е легендата на рокендрола Били Мак във кино лентата. Той е добре прочут с множеството си функции освен в киното, само че и в театъра.

Номиниран е за театралната премията Тони за най-хубав артист в пиеса.

Мартин Фрийман

Ролята му е занимателна - на професионален секс дубльор, който стартира връзка с своята " работна " партньорка.

Мартин прави извънредно сполучлива кариера. Има доста участия в киното, само че най-широко самопризнание му носи ролята на Билбо Бегинс във филмовата трилогия " Хобит ". Има две деца от брачната половинка си, с която е разведен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР