Кевин Костнър представи премиерната прожекция на уестърна си Хоризонт: Американска

...
Кевин Костнър представи премиерната прожекция на уестърна си Хоризонт: Американска
Коментари Харесай

Кевин Костнър ипотекира имот, за да направи филм, за който получи 10-минутни овации в КАН

Кевин Костнър показа премиерната прожекция на уестърна си " Хоризонт: Американска сага " (Horizon: An American Saga) на кинофестивала в Кан.

Актьорът разгласи желание да осъществя поредност от четири елементи, макар че не е сигурен по какъв начин ще финансира плана. 

Костнър ипотекира парцел на калифорнийското крайбрежие, с цел да подкрепи финансирането на кино лентата, разказващ за провокациите пред заселниците в американския Запад през 19-и век.

" Беше мъчно и не е свършило, тъй като би трябвало да намеря пари ", сподели Костнър пред Ройтерс. " Аз съм като хората, отишли на Запад ", добави той. 

Кевин Костнър играе във кино лентата, на който е още съсценарист, продуцент и режисьор. Действието в " Хоризонт: Американска сага " се развива в продължение на 15 години - преди и след Гражданската война, когато белите заселници лишават от ден на ден земя от коренното население. Филмът е с дълготрайност от 181 минути. 

Първата част на " Хоризонт: Американска сага " не е включена в конкурсната стратегия.

Премиерата в Северна Америка, Англия, Испания, Италия и Нидерландия ще бъде на 28 юни. Втората част на кино лентата ще излезе по кината на 15 август. 

След прожекцията на филма Кевин Костнър получи 10-минутни аплодисменти. 

" Съжалявам, че трябваше да ръкопляскате толкоз дълго ", сподели той след края на аплодисменти и добави, че филмът към този момент не бил негов, а на публиката, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР