Романтична вечеря по повод Свети Валентин подари носителката на титлата

...
Романтична вечеря по повод Свети Валентин подари носителката на титлата
Коментари Харесай

Ромина изненада Дарко Тасевски с романтична вечеря в Тайланд

Романтична вечеря във връзка Свети Валентин подари носителката на купата Мис България Ромина Тасевска на брачна половинка си в Тайланд, където двамата живеят с наследниците си от години. Красавицата изненада футболиста точно на празника, като пропътува дружно с трите им деца дистанцията от Банкок до Кон Каен, където Дарко работи все още.

По традиция, Деня на влюбените е двоен празник за звездното семейство, като броени часове откакто вдигнат тост в името на любовта, те посрещат рождения ден на най-малкото им дете Антонио. „ Спомням си, че първата година, когато Дарко пристигна в Тайланд беше тъкмо към Св. Валентин и желаех да го изненадам. Изпратих му от България колаж от наши фотоси и шоколадови бонбони във формата на сърца, които обаче тотално се бяха разтопили, до момента в който ги получи ", разкри във връзка празника Ромина пред Umbrella Bar Magazine.

"Подобно на доста други празници от западния свят и Св. Валентин се отбелязва много охолно в Тайланд. Навсякъде, от огромните търговски центрове до обществения превоз, е украсено с доста сърца и цветя. В обилие се оферират красиви и тематични дарове. Атмосферата в действителност е доста приятна и сантиментална ", изясни още хубавицата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР