Роман Старовойт, губернатор на Курска област, потвърди, че срутването на

...
Роман Старовойт, губернатор на Курска област, потвърди, че срутването на
Коментари Харесай

Саботаж на железопътен мост в Курска област и пожар във военен склад край Белгород

Роман Старовойт, губернатор на Курска област, удостовери, че сриването на железопътен мост на железопътната линия Суджа-Соснови Бор е резултат от бойкот . Сужански регион на Курска област граничи с Украйна.

" За страдание информацията се удостовери. Това е бойкот ", написа Старовойт в обществените мрежи. Образувано е наказателно дело и проверяващите органи работят. Конструкциите на моста се срутиха в неделя сутринта, 1 май. Железопътната линия е била употребена за придвижване на товарни влакове.

Руските организации оповестяват и че покрай Белгород още веднъж е имало детонация. В обществените мрежи се появяват и голям брой известия за гърмеж в Стрелецкое, село покрай Белгород, както и за това, че там има склад за муниции.

Губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков удостовери детонацията и това, че тя е станала в " обект на Министерството на защитата ".
 Институт за проучване на войната: Украинците спъват съветското нахлуване в Донбас
Институт за проучване на войната: Украинците спъват съветското нахлуване в Донбас

Украинските сили " си върнаха пръстен от покрайнини на север и изток " от Харков

" На границата на три общини - Борисовски и Белгородски регион и Яковлевски градски регион - на територията на един от обектите на съветското министерство на защитата е зародил пожар.

През последните дни в граничещите с Украйна райони, в това число в Белгородска област, са регистрирани няколко детонации и пожари в бази за гориво и хранилища за муниции.

Украинските публични лица тъмно се майтапят, че това е " карма ", само че не може да се чака, че ще потвърдят или отрекат непосредствено ударите. Алексей Арестович, консултант на ръководителя на украинската президентската канцелария , съобщи, че във връзка с всички вероятни офанзиви на съветска територия Киев е възприел политика на стратегическа двоякост, само че обоснова правото на украинските сили да нападат своя зложелател.

Украинските сили оповестяват обаче, че са нанесли многократни ракетни удари против окупирания от Русия Змейския остров в Черно море. При офанзивите са били унищожени няколко системи за Противовъздушна отбрана и връзки, съобщи южното командване на украинската войска и добави, че 42 съветски бойци са били убити.

Към момента информацията не може да бъде доказана от самостоятелен източник и няма известия от съветска страна за такива удари.

Змейският остров е далечен на към 35 километра от украинския бряг и беше превзет от Русия в края на февруари . Самото му завземане стана част от пропагандата и на двете страни, а най-широко разпространяване доби клип, в който украински боец употребява циничен израз по отношение на съветски транспортен съд, който доближава към острова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР