Роман Абрамович, който беше санкциониран, принуден да продаде клуба си

...
Роман Абрамович, който беше санкциониран, принуден да продаде клуба си
Коментари Харесай

Абрамович се срещна с британците, освободени от руски плен, подари им айфони

Роман Абрамович, който беше глобен, заставен да продаде клуба си Челси и крие суперяхти в Турция, още веднъж се появи на първите страници на таблоидите. Оказа се, че той е измежду тези, които се срещат с чужденците, освободени от съветски плен, които идват в Саудитска Арабия, пише Daily Mail.

Престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман беше медиатор сред Руската федерация и Украйна и вследствие на това бяха освободени непознати жители, воювали на страната на Украйна. Това са петима английски жители, двама жители на Съединени американски щати, един марокански, един шведски жител и един хърватин. Всички те са държани на територията на така наречен ДНР и ЛНР и даже са застрашени от разстрел от локалните окупационни управляващи.



Сред пленените британци беше и Ейдън Аслин, който попадна в редиците на въоръжените сили на Украйна поради обич: той се влюби в жителка на Николаев.

Разкриха се и детайлности към освобождението на чужденците. Оказа се, че 52-годишният някогашен притежател на Челси Роман Абрамович се е срещнал със пандизчиите и даже им е дал iPhone, с цел да могат да се обадят на околните си.

Вечеряха и с съветски олигарх, който ги почерпи с тирамису, канапе и пържоли.

Ейдън Аслин, Шон Пинър, Джон Хардинг, Дилън Хийли, Андрю Хил към този момент се събраха със фамилиите си.

" Абрамович беше положително момче, в действителност хубаво момче. Той е легенда - ние го обичаме доста и съм доста признателен за напъните му ", сподели Хардинг. И означи, че Абрамович им е оказал помощ по всевъзможен метод и се е опитал да ги уреди с оптимален комфорт.

„ Дори не го забелязах незабавно, а Шон Пинър сподели, че наподобява на Абрамович “, спомня си Хардинг.

„ И тогава Шон сподели, че наподобявате на Абрамович, и той сподели: „ Това е, тъй като аз съм той, сър “. Не можехме да повярваме. Шон е почитател на Уест Хям, тъй че те си говореха за футбол през целия път “, сподели Хардинг.

Британците споделиха, че са били изведени от територията на ОРДЛО вързани и със завързани очи. От Руската федерация - не можаха да кажат тъкмо къде - те бяха откарани в Саудитска Арабия, където бяха посрещнати от представители на английското консулство. Те бяха лекувани и по-късно полет на British Airways ги откара вкъщи.

Ейдън Аслин сподели, че е бил обичай от съветски тъмничари и намушкан няколко пъти. Също по този начин била инсценирана и изтезанието му.



„ Имах травматично прекарване и просто желая да се прибера у дома. И съм признателен на всички, които помогнаха за освобождението ни, изключително на президента Зеленски и саудитците “, сподели Аслин, който беше посрещнат вкъщи си в Нюарк от майка си, украинската му избраница Диана и брат Нейтън.

Заслужава да се означи, само че Шон Пинър не изключва, че ще се върне в Украйна.

Пинър, някогашен боец в кралския британски полк, се причисли към украинските въоръжени сили през 2018 година

Припомняме, че дружно с чужденците бяха освободени и бранителите на Азовстал.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР