Рома направи нова важна стъпка към класиране в Шампионската лига

...
Рома направи нова важна стъпка към класиране в Шампионската лига
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо коментира победата срещу Удинезе и посочи силните страни на отбора си

Рома направи нова значима стъпка към класиране в Шампионската лига през идващия сезон и победи с 3:0 тимът на Удинезе с 3:0. Въпреки безапелационният триумф на “римските вълци ” старши треньорът Жозе Моуриньо сподели, че триумфът по никакъв начин не е пристигнал по най-лесния метод.

„ Резултатът може да прави нещата по този начин да наподобява, че ни е било елементарно, само че почтено казано не се усещах по този метод до третия гол. Дори откакто Руи избави дузпата, Удинезе бяха тези, които натискаха в нашата половина, ние намалихме пресата и тогава се появи умората. 3:0 сигурно не е като резултатът, който претърпях на пейката “, разяснява Моуриньо след мача.

Това бе девети следващ триумф на римляните, реализиран със непокътната суха мрежа, което “Специалният ” посочи като една от мощните страни на неговия тим.

„ Винаги споделям, че когато един треньор не може да купи състезател, който желае, той би трябвало да употребява оптимално мощните си страни и да скрие слабите допустимо най-добре. Защита е нашата мощ, до момента в който нямаме играчи в офанзива, разрастващи висока скорост. Това значи, че би трябвало да изнасяме високо пресата си, в противоположен случай няма да преливаме задоволително бързо от една позиция в друга ”, сподели още Моуриньо.

На момчетата на Жозе Моуриньо следва нов значим мач на “Олимпико ”. Те ще посрещнат нидерландският Фейенорд в мач реванш от 1/4-финалите на Лига Европа, откакто изгубиха първия мач с минималното 0:1. Ответният дуел е на 20 април (четвъртък) от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР