Rolling Stones се завръщат с нов албум, първият с авторски

...
Rolling Stones се завръщат с нов албум, първият с авторски
Коментари Харесай

Rolling Stones с първи авторски албум от 18 години насам

Rolling Stones се завръщат с нов албум, първият с авторски песни от 2005 година насам. Рок динозаврите ще пускат " Hackney Diamonds " на особено събитие в лондонския квартал Хакни - място, което се оказва " в сърцето на новия албум ". 

Събитието ще бъде излъчено онлайн в YouTube, водено от известния американски водещ Джими Фалън. Говори се, че тавата ще включва няколко гост-изпълнения от звезди, включително Пол Маккартни, Стиви Уондър и Лейди Гага. " Нов албум, нова музика, нова епоха ", гласи филмов откъс.

Фен на легендите споделя пред BBC, че е прелетял особено от Полша за премиерата на албума. " Те са кралете на рокендрола... Чакахме 18 години да получим нова музика от Rolling Stones и тя най-сетне дойде. Това е един доста специфичен ден ". Друг обожател споделя: " Смятам, че е ужасно, че вършат всичко това. Техен почитател съм от доста дълго време - за пръв път ги гледах в средата на 60те ".

През уикенда, бандата споделя една от новите песни през уеб страница, наречен dontgetangrywithme.com. Става огромен гаф обаче, когато уеб страницата съумява да пусне единствено малко парченце от песента, преди да крашне. Динозаврите се извиняват в обществените медии за случая с откъс от песента: " Извинете, не се сърдете ".

Музиката най-накрая ще бъде разкрита през днешния ден на събитието в Хакни, като се чака и тримата живи Стоунъри да гостуват - Мик Джагър, Кийт Ричърдс и Рони Ууд.

" Hackney Diamonds " ще е първия албум без именития барабанист Чарли Уатс, който умря от рак през 2021. Ричърдс обаче удостовери, че починалият музикант свири на някои от частите в новия албум.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР