Роксана взриви фолк средите като се изпокара публично с най-

...
Роксана взриви фолк средите като се изпокара публично с най-
Коментари Харесай

Ето какво разкри Роксана за скандала с Тони Стораро и Софи Маринова:


Роксана взриви фолк средите като се изпокара обществено с най- околните си другари в сектора – Тони Стораро и Софи Маринова. Певицата, която роди преди няколко месеца, ги упрекна, че са я предали, тъй като не отишли на сватбата й през лятото.

Тогава съобщи, че е смъртно афектирана на семейство Стораро и на Софка, тъй като не отделили един ден, с цел да я уважат.

Няколко месеца след огромния скандал, младата певица към този момент не им се сърди. Просто се случило, че и тримата имали участия в същия ден, а въпреки всичко по този начин си вадят хляба.

Роксана призна, че Тони Стораро е направил доста по- значими неща за нея. Затова нямало по какъв начин да му се сърди дълго време, че не отишъл на сватбата й. Ромската певица разкри, че след бурната разлъка с първия й брачен партньор, той първи й се обадил, с цел да я успокои. Дори й предложил пари на заем, защото тя избягала от някогашния си единствено с един сак облекла.

На Софи Маринова пък нямало по какъв начин да се сърди също, тъй като й била кумир от дребна. А това да се срещнат, да пеят на една сцена и да бъдат приятелки, е сбъдната фантазия.

Роксана признава, че чувствала неналичието на най- околните си сътрудници и другари на този значим ден и по тази причина я заболяло от отсъствието им. Но се надява, че в бъдеще ще й се реваншират и ще изтрият загатна от неприятната преживелица.

Фолк певицата роди второто си дете преди няколко месеца. Бебето се появи на бял свят тъкмо 3 дни след сватбата. Оттогава свекърва й е неразделно до нея, с цел да й оказва помощ. Роксана загуби майка си преди години, когато участваше в „ Гласът на България “. Затова, в този момент свекърва й била единствената жена, която може да й оказва помощ в грижите за бебето.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР