Роклите с шевици носят в себе си българския дух и

...
Роклите с шевици носят в себе си българския дух и
Коментари Харесай

Рокли с български шевици са моден хит

Роклите с шевици носят в себе си българския дух и хубостта на българката, и съчетани с класика и жанр вършат всяка жена да се усеща сияеща и неповторима. Допълнително се смята, че шевицата закриля и защищава от неприятни въздействия.

За всеки мотив има точната рокля, изяснява Венета Райкова, собственичка на марката МЕМЕ МОР. Клиентката може да избира дали желае да срещне подобаващия сътрудник и да сътвори семейство, или избира да е сърцето на компанията и да се забавлява с другари. Ако пък й следва делова среща, роклята може да помогне да наклони крайния резултат в своя изгода. Или просто желае да е единствена, красива и неповторима.

Венета стартира да опитва с дамска мода, въодушевена от ръкоделията на баба й, мъдростите от живота и българската шевица.„ Потопих се в проучването на носиите и шевиците, което е извънредно забавно занятие! Именно в желанието си да разкодирам един или различен знак, фигура или знак, и възхищавайки се на умеенето на предците ни да съчетават цветове и форми, се почувствах в свои води”.

Така, подкрепена от нейния екип - моделиер-конструктор, художник и графичен дизайнер, Венета Райкова основава първите си модели. Чрез своите модели тя желае нежният пол да може да изрази своята характерност и неповторимост.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР