Рокли с бюстиета и волани, тесни в глезените панталони, съчетани

...
Рокли с бюстиета и волани, тесни в глезените панталони, съчетани
Коментари Харесай

10 блестящи рокли, които Джорджо Армани показа в Париж

Рокли с бюстиета и кормила, тесни в глезените панталони, съчетани с копринени елеци без яки и транспарантни топове, богато украсени с бродирани флорални претекстове сподели Джорджо Армани в колекцията Armani Privé SS24, показана на подиума по време на Седмицата на висшата мода в Париж.  

Дизайнерът я озаглави Haute Couture en Jeu: „ От една страна, това значи „ включване на модата в игра “, от друга може да се преведе като „ модата се забавлява “, изяснява 89-годишният Армани. И прибавя: „ Така или другояче време беше да бъда самоуверен, да поема опасности и евентуално да бъда малко по-малко Армани “. Harper's Bazzar отбелязва, че Armani Privé SS24 хваща Армани в изблик на непредвидена креативност.  

Силуетите варират от елегантни вечерни модели, до обемни рокли и такива със контур на нимфа. А като задявка към Барби и няколко визии в магента, които напомнят роклята на Armani Privé, с която Марго Роби се появи на церемонията на премиите " Златен глобус ", като открояващата се беше украсена, необятна рокля без презрамки. 

Аксесоарите включват многоредни гердани и обеци от мъниста, както и кръгли, плисирани шапки от тюл, които образуват необятен ореол.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Сред феновете имаше куп известни персони, измежду които се открояваха актрисите Глен Клоуз, Гуинет Полтроу и Жулиет Бинош.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР