Рокфелер, Путин, Бил Гейтс и китайската комунистическа партия дирижират света

...
Рокфелер, Путин, Бил Гейтс и китайската комунистическа партия дирижират света
Коментари Харесай

Топ 5 на конспиративните теории за COVID-19

Рокфелер, Путин, Бил Гейтс и китайската комунистическа партия дирижират света след появяването на COVID-19. Поне по този начин се случва съгласно най-абсурдните сюжети за появяването на вируса. Ето 5 от тях:

1. Отмъщение на екоактивисти. Те са основали целеустремено болестта, с цел да откажат китайците да се хранят с диви животни.

2. Новият международен ред на клана Рокфелер. Според тази доктрина зад ковид стои милиардерът Дейвид Рокфелер, който ще чипира популацията на света и ще има цялостен надзор върху него. Тази интрига би била допустима, в случай че Дейвид не бе умрял през 2017 година

3. Ватикана под прицел. Тази доктрина твърди, че пандемията е ориентирана против Католическата черква, а китайците са нейно оръжие.

4. Номерът на китайката. Коронавирусът е роден в мозъците на вождовете на китайската комунистическа партия. Схемата е следната: болестта потегля от Китай, унищожава всички мощни стопански системи. Китайците подвигат фрапантно цените и вършат луди пари на гърба на международното население.

5. Кремъл избавя света. Русия пуска болестта, а след това, тъй като има и имунизацията, съумява да излекува света. Путин ръководи доживот.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР