Рокадите не са нещо ново, но за първи път се

...
Рокадите не са нещо ново, но за първи път се
Коментари Харесай

Доц. Танева: „Монтажните дейности“ са шумни, но не изчерпват съдържанието

Рокадите не са нещо ново, само че за първи път се случват в подобен мащаб . Специфичният асортимент на новите регионални шефове буди озадачение... Опиянението, че назначените са съществени мъже от Министерство на вътрешните работи и военни, остава чувство, че като че ли другите са несериозни хора. Силовото не е в дословен смисъл, финансите също са мощ “. Това сподели пред БНР доцент Албена Танева, политолог и академични учител. 

Според нея липсва чувството за подготвеност - „ не просто като инженеринг нещо да се промени предвид на провеждането на изборите, а взор оттатък тях “

„ Трябва по-пълноценно чувство за тежестта на всички ресори... Решенията, които виждаме като най-мащабни, са към свеждането на реда до мощ и силата до характерна категория хора, които могат да я вършат . Не ми се коства, че това е положително и задоволително. Твърде шумно реториката към този вид назначения тушира или подменя упованията за тематиките в предизборната обстановка. Отговорността за идната власт не е в инженеринга, а в настройките на самите жители “. 

В предаването „ 12+3 “ доцент Танева добави: 

„ Трябва да се обърне повече внимание върху това накъде вървим, освен по какъв начин сега се случват ремонт и монтаж. Монтажните действия са шумни и не могат да изчерпат наличието . Когато някой потърси смяна, тя може да се случи, само че е безусловно незадоволителна, в случай че става смяна на характерностите. Въпросът са правилата, които се следват, и по какъв начин ние участваме “. 

Интервюто с доц. Албена Танева можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР