Рожденикът Зинедин Зидан изглежда не подкрепя напълно позицията на Реал

...
Рожденикът Зинедин Зидан изглежда не подкрепя напълно позицията на Реал
Коментари Харесай

Зидан: Един ден говорим за графика, друг ден - за съдиите

Рожденикът Зинедин Зидан наподобява не поддържа изцяло позицията на Реал Мадрид по отношение на програмата в Ла Лига. Клубът подаде публична тъжба поради обстоятелството, че няма 72 часа разлика сред мачовете на отбора от 33-ия и 34-ия кръг.

По време на днешната си конференция треньорът беше запитан дали счита, че недоволството на Реал е целесъобразно. “Имам си мнение, само че не ми е работа да приказвам за графика - отговори Зидан. - Всеки си прави неговата работа, а моята е задоволително комплицирана. Един ден приказваме за графика, различен ден - за съдиите… Все нещо се случва. Календарът е подобен, какъвто е.”
 Ла Лига отговори на Реал: мадридчаните ще почиват с 27 часа повече от Барса
Утре “лос меренгес” одобряват Майорка в среща от 31-вия кръг, като сега са с еднакъв точков актив с Барселона. “Остават ни осем финала - продължи французинът, визирайки осемте последни кръга от Примера. - От мен и моя щаб се изисква да мислим единствено това по какъв начин да спечелим оставащите срещи. Събират ни се общо 11 мача за къс интервал и би трябвало да се грижим и за възобновяване на футболистите.”

От Барселона упрекват столичани, че биват подкрепяни от реферите. “Реал е нещо огромна и всеки ден всеки може да разяснява, каквото си реши. Това е нещо обикновено за този клуб. Аз не желая да се меся. Моите отговорности са да приготвям отбора за срещите, тъй като от голяма важност за нас е протичащото се на терена. Винаги ме е вълнувал само идващият двубой”, сподели още Зизу.

Наставникът разкри, че контузията на Иско не е толкоз сериозна.

Той разяснява и младия Винисиус Жуниор, който против Реал Сосиедад създаде дузпата за първия гол. “Не е невероятно той да играе дружно с Еден Азар. Просто Винисиус се усеща най-добре на обичаната на Еден позиция в офанзива. Той е млад и перспективен. Най-хубавото за Реал е, че разполага с подобен играч”, приключи треньорът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР