Рожден ден днес празнува един от любимците ни Джарет Лето,

...
Рожден ден днес празнува един от любимците ни Джарет Лето,
Коментари Харесай

Пет филма с Джаред Лето, който може всичко

Рожден ден през днешния ден чества един от любимците ни Джарет Лето, който следим освен поради изявите му на дребния и огромния екран, само че и поради музикалната му кариера. Тази година носителят на " Оскар " стартира и личен козметичен бранд – Twentynine Palms.

Като артист Лето потвърди, че в действителност може всичко.

Вижте 5 кино лентата, в които той се откроява с емблематични поддържащи функции.

" Клубът на купувачите от Далас "

Превъплъщението на Лето в ролята на Рейън в Клуба на купувачите от Далас е удивително. Филмът на Жан-Марк Вале от 2013 година, наблюдава историята на Рон Удрууф (Матю Макконъхи), който е диагностициран със СПИН и прекарва оставащото си време, помагайки на други пациенти със СПИН да получат медикаментите, от които се нуждаят. Лето играе харизматичния и сензитивен съизвършител на Удруф. Играта на Лето тук е толкоз добра, че му донесе премията на Академията за най-хубав артист в поддържаща роля през 2014 година

" Луди години "

Базиран на записките на Сузана Кайсен, „ Луди години ”  е трагичен филм от 1999 година, режисиран от Джеймс Манголд. Филмът наблюдава Сузана (Уинона Райдър), която се озовава в психиатрично заведение след опит за самоубийство. Тук наред с Джаред Лето в поддържаща роля се откроява и Анджелина Джоли, която взе премията на филмовата Академия за превъплъщението си в облика на Лиза Роу.

" Отряд самоубийци "

Списъкът на актьорите, поели предизвикването на изиграят облика на Жокера през годините е дълъг. От Сезар Ромеро, Джак Никълсън и несъмнено, Хоакин Финикс, който взе " Оскар " за основната си роля в „ Жокера “ - всички те са част от общия емблематичен облик на злодея в поп културата.

В този лист почтено се подрежда и Джарет Лето, който играе лудия и непредсказуем изверг в приключенския екшън филм от 2016 година „ Отряд самоубийци “, режисиран от Дейвид Айер.

" Боен клуб "

В трилър драмата на Дейвид Финчър от 1999 година „ Боен клуб ” с присъединяване на Едуард Нортън и Брад Пит, Джаред Лето играе ролята на Ангелско лице. Емблематичната платинено руса коса и вежди са отличителни за героя, а за тази визия би трябвало да  благодарим на Брад Пит. Както Джаред Лето разкри в изявление за GQ,  на снимачната площадка на " Боен клуб " Брад Пит непрестанно го е насърчавал да изсветли косата си.

" Домът на Гучи "

Във кино лентата на Ридли Скот от 2021 година Джаред Лето играе Паоло Гучи, подценявания не изключително интелигентен член на семейство Гучи и тук той е в компанията на Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джереми Айрънс и Салма Хайек. Особено впечатляваща е физическата промяна на Лето за тази роля, за която по време на фотосите е прекарвал по 6 часа на гримьорския стол.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР