Рогът на изобилието се излива през октомври в Grand Mall

...
Рогът на изобилието се излива през октомври в Grand Mall
Коментари Харесай

Рогът на изобилието се излива във варненския фест Есен в мола“

 Рогът на изобилието се излива през октомври в Grand Mall с Фестивала " Есен в мола “ – ревю за храна, вино и бира. Всички заведения за хранене се включват в есенното угощение на сетивата. Партньори на най-големия търговски център в амбициозния план са " BulMag “ и " Hеineken ".

Идеята на Есенния фестивал споделя притежателят на Grand Mall Офер Миретцки: " С нашия празник на есенното обилие ние желаеме в тази сложна година да повдигнем духа на варненци и гостите на града, като им покажем плодородието на българската земя. Каним ги да споделят насладата от реколтата, да се насладят на даровете на есента със сърце, отворено за хубостта, която излъчват кътовете за фотоси. Ние предлагаме на всички гости на комерсиалния център да се потопят в атмосферата на златната есен и да опитат усетите на най-пресните артикули. Искаме да създадем топло въодушевление, да докоснем душите на нашите многочислени другари с хубаво вино, хубава бира и вкусна храна. Нека споделим есенната наслада на живота! “

Плодовете на българската природа са завладели целия втори етаж в грандиозно видоизменение. 10 488 ябълки, 1009 тикви, 600 глави лук, 200 зелки, 100 кочана царевица, по 100 дюли, глави цвекло и ряпа, моркови, райска ябълка и зимни круши, десетки нарове и глави карфиол влизат в композициите, сътворени от майсторската ръка на флориста Луиза Георгиева от култивиран център " Мимоза “. Включва се и дизайнерът Петър Велинов, а структурите приготвят експертите от " Алфа мебел “. Автентични бали сено и цели пчелни кошери от пчелин " Шерба “ са донесени напряко от полето. А до тях са пейките, които към този момент изкушават за страхотни селфита измежду декор от бъчви, класове, слънчогледи и плодове.

В есенния церемониал на изобилието в Grand Mall се показват с най-хубавото от своята продукция бутиковите и  зби " Сала “, " Варна “, " Белоградец “, " Старо Оряхово “, " Лозето “. Специални щандове на ет. 2 отварят и супермаркет " BulMag “, млечни и месни артикули " Добротица “ и фермата за еко месни артикули " Шопар, бик и щука “.

Есенни менюта изкушават в заведенията за хранене и заведенията за хранене в комерсиалния център. Всеки ден има дегустации на вино, сирена и месни деликатеси. Сезонните менюта идват с бонус – всеки, който ги закупи, може да получи безвъзмездна бира " Hеineken " в щастливите часове от 12:00 до 13:00 и от 18:00 до 19:00.

Стартират и " Игрите на есента “ с над 120 награди от участници и производители, а огромните облаги са 2 екскурзии в чужбина, обезпечени от Grand Mall.

Още вкусни детайлности за " Есен в мола “ открийте на уеб страницата www.grandmall-varna.com и във Facebook страницата www.facebook.com/GrandMallVarna/. Харесайте страницата, с цел да научавате първи за новите акции и промоции.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР