Родният тенисист Димитър Кузманов разказа за успеха си срещу Ласло

...
Родният тенисист Димитър Кузманов разказа за успеха си срещу Ласло
Коментари Харесай

Кузманов: Бе изключително тежък мач, темпото бе брутално

Родният тенисист Димитър Кузманов описа за триумфа си против Ласло Джере на АТР 250 тенис шампионата в Анталия. Той записа втора победа над тенисист от топ 100 в кариерата си.

„ Беше доста тежък мач за мен, чисто физически и психически, защото след вчерашната борба, траяла 3 часа и половина тялото ми не се усещаше добре. Въпреки напъните на физиотерапевтите, не бях изцяло възобновен. От началото на мача поддържах едно брутално високо движение, което ми се отплати. И се веселя, че завоювах трета победа на шампионата “, разяснява втората ни ракета, който стартира в Турция от квалификациите.

Това е първо класиране на осминафинал за 27-годишния пловдивчанин в съревнование от календара на ATP Tour. Кузманов е удовлетворен, че по стратегия ще почива на следващия ден и чак в неделя ще се изправи против лидера в схемата Матео Беретини.

„ Какво по-хубаво от това да играя против тенисист от първите 10 в света? Добре е, че на следващия ден ще имам време да се възстановя. Най-важното е да покажа на какво съм кадърен против Беретини “, добави пловдивчанинът пред БНР.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР