Родният край посреща тази вечер Нургюл Салимова. Тържественото събитие, организирано

...
Родният край посреща тази вечер Нургюл Салимова. Тържественото събитие, организирано
Коментари Харесай

Крепча посреща днес Нургюл като царица

Родният край посреща довечера Нургюл Салимова. Тържественото събитие, проведено от община Опака, ще бъде от 18:00 часа на площада пред кметството на село Крепча – обитаемото място, където израства българската шахматистка.

Съгражданите на 20-годишната спортистка години наред ще помнят вълненията от последните дни, когато с трепетно чакаха разиграването на партиите и безусловно подкрепяха и имаха вяра в триумфа на Нургюл. Детето, което е израснало през очите им, и впечатлява със скромността и упоритостта, както сподели кметът на селото пред Българска телеграфна агенция.

С представянето си в Баку Салимова популяризира родния край, региона и страната си. Тя е и ще остане горделивост за Крепча и за Опака, безапелационни са локалните хора.

Всички, които желаят да се допрян до Нургюл, да изкажат уважението, възхищението и признателността си към нея, дано заповядат – приканват уредниците на посрещането от общинската администрация в Опака. Подготвени са изненади за Царицата на шахмата, както я назовават тук, която ще бъде поздравена с осъществявания на локални фолклорни сформира.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР